Loop je al langer tegen problemen aan, maar lukt het je niet om hier iets aan te veranderen? Heb je een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt en ervaar je moeilijkheden bij de verwerking hiervan? Vraag je teveel van jezelf of ben je bang om dingen verkeerd te doen? Je bent niet de enige.

De meeste mensen krijgen in hun leven te maken met een periode waarin ze niet lekker in hun vel zitten. Dit kan te maken hebben met het werk, privéleven, sociale leven of met nare gebeurtenissen die je meemaakt. Als dit langere tijd duurt, dan kun je last krijgen van stemmingsproblemen, angstklachten, vermoeidheid en slaapproblemen. Het is dan prettig om met een professional te praten die met je meedenkt en je advies geeft.

PsyPuur kijkt met een praktische insteek naar je huidige situatie en hoe je hier zelf verandering in kunt aanbrengen. De nadruk in de behandeling ligt op wat je wil bereiken met de gesprekken. De behandeling is toekomstgericht. Daarnaast is er ook aandacht voor het bespreken van eventuele (negatieve) gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn en een verklaring geven voor je huidige klachten.