PsyPuur
Mariska van Kampen

Mariska is sinds 2015 GZ-psycholoog en staat in geschreven in het BIG-register.

Aan de Vrije Universiteit van Amsterdam studeerde zij af in de studies (Klinische) Psychologie (2006) en Criminologie (2009), waarna ze heeft gewerkt bij een grote landelijke GGZ-instelling. Hier deed ze ervaring op in het diagnosticeren en behandelen van o.a. angst- en stemmingsproblematiek, een laag zelfbeeld, ADHD, Post Traumatische Stress Stoornis, persoonlijkheids- en verslavingsproblematiek. Daarnaast heeft zij gewerkt in de acute (forensische) psychiatrie.

De therapiestijl van Mariska kenmerkt zich door een betrokken en empathische houding, maar zij confronteert ook wanneer dit nodig is. Ze gaat analytisch en pragmatisch te werk. Ze werkt met technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en met Eye Movement Desensitizaton Reprocessing (EMDR). Door goed naar je te luisteren, de tijd te nemen en aandacht te besteden aan een behandelrelatie, stelt zij een behandeling op maat samen, afgestemd op jouw hulpvraag en wensen. Hierbij kijkt ze naar je krachten en jouw mogelijkheden.

Naast haar baan bij een GGZ-instelling in Amsterdam, biedt ze met PsyPuur psychologische zorg aan instellingen en particulieren.